About

 

 
EN/ RO : Hello! Welcome to my design blog. My name is Maria and I'm from Constanta, Romania. Here you will find a selection of photos, graphic design works and texts made by me. I hope you enjoy your visit! Feel free to comment what you like!

If you need my services as a graphic designer or photographer please contact me at
design@mariata.ro.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Subscribe and get freebies: birthdays calendar(ro/en), expense planner(ro)

* indicates required
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

RO: Buna! Bine ai venit pe blogul meu, ma numesc Maria, sunt din Constanta si aici vei gasi o selectie de poze, produse de design grafic si texte ce-mi apartin. Sper sa-ti faca placere vizita! Simte-te liber sa comentezi ceea ce-ti place.

Aici gasiti lucrarile mele de
+ grafica si design
+ fotografii

Daca ai nevoie de serviciile mele ca grafician sau fotograf nu ezita sa ma contactezi pe ro.amartis@gmail.com.

Am inceput sa ma joc in Photoshop in ultimul an de liceu (2001) cand faceam colaje cu mine in diferite locuri frumoase din lume, apoi in primul an de facultate, la facultatatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnica Bucuresti m-am inscris in organizatia studenteasca BEST (Board of European Students of Technology), acolo am fost voluntara pe partea de grafica si am facut afise, brosuri, diferite materiale de promovare. Am descoperit ca imi place mult sa ma joc si sa aranjez in pagina imagini, forme, text pentru a crea materiale grafice. Am lucrat apoi in domeniul graficii la cateva agentii de publicitate realizand afise, brosuri, ambalaje, materiale grafice. Am lucrat ca tehnoredactor la o revista, apoi m-am mutat inapoi la Constanta si am mai lucrat la o agentie de publicitate. Dupa cativa ani de lucru acolo, am decis impreuna cu tatal meu sa deschidem o firma, scoala de navigatie. Firma a crescut si a devenit si agentie de turism si agentie de publicitate unde imi ofer serviciile de designer grafic. 
 

My CV: