joi, 29 februarie 2024

[Design Afis] [Ilustratie] [Concurs] Povesti cu Vinuri

 Acum cateva saptamani am aflat de concursul "Povesti cu vinuri" organizat de BASF. M-am gandit sa desenez pe tableta/ laptop niste personaje de poveste, o tarancuta care culege struguri din vita de vie, o tarancuta care zdrobeste struguri cu picioarele pentru a face must, un print calare, o masa bogata cu preparate traditionale romanesti. A fost o placere sa desenez pe tableta. Daca aveti nevoie de ilustratii sau design de afis, ma puteti contacta.

A few weeks ago I found out about the contest "Stories with wine" organized by BASF. I thought of drawing some fairy tale characters on the tablet/laptop, a peasant woman picking grapes from the vine, a peasant woman crushing grapes with her feet to make wine, a prince on horseback, a rich meal with traditional Romanian dishes. It was a pleasure to draw on the tablet. If you need illustrations or poster design, you can contact me.


S-au anuntat cei 5 castigatori. Alegerile juriului sunt dragutele, dar nu sunt foarte pe tema povestilor romanesti. Dar sunt frumos facute, muncite. Felicitari castigatorilor! Au fost peste 600 de participanți.0 yorum:

Trimiteți un comentariu