vineri, 12 martie 2021

Calendar zile de nastere

Calendarul zilelor de naștere: un calendar ușor de utilizat, puteți completa toate datele importante în funcție de lună. Puteți să-l înrămați și să-l puneți undeva la vedere astfel încât să nu ratați nicio dată importantă. Îl puteți imprima în format A3 sau A4. Ramele pot fi găsite la orice magazin de decorațiuni interioare precum Pepco. Dacă ai mulți prieteni și nu vrei să uiți o zi de naștere, am o soluție drăguță: un calendar pe care îl poți înrama și completa fie scriind pe hârtie, fie cu markerul pe sticlă. Veți spune că Facebook sau calendarul telefonic cu memento-uri au grijă de acest lucru, dar spun că și versiunea tipărită este utilă și vă va oferi o perspectivă asupra zilelor de naștere din timpul anului.

+ Există un chenar personalizat pentru fiecare lună a anului.
+ Loc pentru a scrie date și nume, 12 rânduri pentru fiecare luna.
+ Imprimați un calendar nou în fiecare an.
+ Ușor de laminat pentru a fi reutilizat în fiecare an sau plasat într-o rama și adăugați zilele de naștere cu un stilou pe sticlă / plastic, astfel încât să le puteți șterge.
+ Disponibil în limba engleză și română.

Veți primi un singur fișier de pagină cu designul pe care îl puteți imprima pe hârtia la alegere și de câte ori aveți nevoie, astfel încât să puteți completa un nou calendar pentru fiecare an nou.

CUMPARA


Pentru cine cumpara fisierul descarcat datele pot fi tastate pe computer.

+ Dacă aveți Adobe Photoshop / Paint / alt program de procesare a imaginilor doar importați imaginea / pdf și după ce poziționați cursorul în spațiul potrivit introduceți persoana / data dorită.

+ Dacă aveți Microsoft Word
- schimbați Configurarea paginii de la Letter / A4 la 29,7 cm x 42 cm dacă doriți să păstrați dimensiunile fișierului
- importați imaginea, alegeți opțiunea În spatele textului, redimensionați-o pentru a umple pagina
- introduceți casete de text fără umplere sau linie, începeți să tastați, măriți distanța dintre linii, dacă este necesar

+ Dacă aveți Adobe Pro DC
- În cadrul Acrobat, faceți clic pe fila Instrumente și selectați Pregătiți formularul.
- Selectați fișierul .pdf inclus. Acrobat analizează documentul dvs. și adaugă automat câmpuri de formular.
- Adăugați câmpuri noi de formular din bara de instrumente de sus și reglați aspectul folosind instrumentele din panoul din dreapta.




Freebee: Free Calendar
* design by calendarpedia.com


Aboneaza-te la lista noastra si primesti un calendar de zile de nastere alb-negru gratuit!






0 yorum:

Trimiteți un comentariu