luni, 7 decembrie 2020

Felicitari Craciun

Daca doriti felicitari deosebite de Craciun gasiti in continuare cateva modele facute de mine. Ele se pot personaliza, trimite in format digital sau imprima. Comenzi la ro.amartis@gmail.com / design@mariata.ro.

model FC7, 2020.12.06 model cu tema religioasa ilustrand Sfanta Familie, Fecioara Maria cu pruncul Iisus si Iosif, de jur imprejur elemente vegetale si decoratiuni specifice bisericilor. 


model FC6, 2020.12.01 Am folosit doar elemente de Craciun (crengute de brad, globulete, un brad, vasc, fulgi de nea) in culorile verde, alb si rosu intr-o felicitare cu aspect vintage. Urarea este" Va doresc un Craciun Fericit si luminos, plin de pace, de surprize placute si de dragoste!"
model FC5, 2020.11.29 Model de felicitare de Craciun cu fulgi de zapada stilizati, "Da Doamne sa fie zapada" si citat de Kahlil Gibran - "Bunatatea e ca zapada. Infrumuseteaza tot ce acopera".

model FC3, 2020.11.27 Model de Felicitare de Craciun cu elemente vegetale specifice sezonului dispuse aleator, crengute de brad si vasc. Urarea "Craciun Fericit" si citatul "dragostea nu tine cont de distanta".
                                                                    
model FC4, 2020.11.27 Model de Felicitare de Craciun cu elemente vegetale specifice sezonului, crengute de brad si vasc dispuse semicircular, ca paranteze rotunde, urarea "Craciun Fericit" si citatul "dragostea nu tine cont de distanta".

model FC1 fata 2019  Model cu urarea "Sarbatori Fericite" si doi tineri colindatori maramureseni el si ea imbracati in straie traditionale.


model FC2 fata 2019 Model ce imita un pulover tricotat cu hora de tineri, femei si barbati, fulg de zapada stilizat si urarea "La multi ani 2019!"
 spate

Niciun comentariu: